Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Bonito

Anar a...

Propietats i beneficis: bonítol

Temporada: bonítol

T'ho posem fàcil

Cuina amb bonítol

Bonítol

El bonítol un peix blau que pertany a la família dels escòmbrids. Este peix té una gran musculatura i es caracteritza perquè el cos té forma de fus. La pell és d’un color blau fosc molt brillant, però els costats i el ventre són més blanquinosos.

El bonítol té dos aletes dorsals, una aleta anal (amb diverses aletes més xicotetes) i un parell d’aletes en el pectoral que ocupen gran part del cos, un dels seus trets més característics.

Propietats i beneficis: bonítol

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre bonítol

És un peix ric en àcids grassos i proteïnes biològiques. En l’aportació vitamínica del bonítol destaquen les vitamines dels grups B, A i D. Estes últimes representen l’aportació nutricional més significativa d’este peix i ajuden a l’absorció de diversos grups de minerals com el calci i el fòsfor.

Pel que fa a la composició en minerals, en el bonítol podem trobar una quantitat significativa de calci, seleni, fòsfor i potassi.

 Composició nutricional: Calories: 138 kcal, Proteïnes: 21 g, Greixos: 6 g, Aigua: 73 g, Calci: 35 mg, Iode: 8 mg, Magnesi: 28 mg, Sodi: 39 mg, Potassi: 330 mg, Fòsfor: 214 mg, Seleni: 82 mg, Niacina: 17,8 mg, Folats: 15 mg, Vitamina A: 40 mg, Vitamina D: 20 mg

Valors nutricionals

138.0

Kcal

138.0

Kj

6.0 gr

Greix

0.0 gr

CHO

21.0 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: bonítol

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb bonítol

Modal Register