
Anar a...
Propietats i beneficis: bolets
Temporada: bolets
T'ho posem fàcil
Cuina amb bolets
Bolets
Els bolets comestibles formen part d’una família de fongs, amb cos fructífer. L’estructura del bolet la podem dividir en dos parts: el barret (la part superior del bolet) i la columna o peu (la part inferior).
Propietats i beneficis: bolets
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre bolets
Els bolets són un aliment molt ric en aigua i amb molt poc contingut energètic, ja que l’aportació en proteïnes lípids i hidrats és molt baix.
Esta verdura és rica en vitamines del grup A, riboflavina i niacina, a més de minerals com el sodi, el magnesi, el fòsfor i el potassi, estos dos últims en més quantitat.
Composició nutricional: Calories: 31 kcal, Hidrats de carboni: 4 g, Proteïnes: 1,8 g, Fibra: 2,5 g, Aigua: 91,4 g, Calci: 9 mg, Ferro: 1 mg, Magnesi: 14 mg, Fòsfor: 115 mg, Potassi: 470 mg, Vitamina A: 217 mg, Vitamina C: 4 mg
Valors nutricionals
31.0
Kcal
31.0
Kj
0.0 gr
Greix
4.0 gr
CHO
1.8 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal