Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Setas

Anar a...

Propietats i beneficis: bolets

Temporada: bolets

T'ho posem fàcil

Cuina amb bolets

Bolets

Els bolets comestibles formen part d’una família de fongs, amb cos fructífer. L’estructura del bolet la podem dividir en dos parts: el barret (la part superior del bolet) i la columna o peu (la part inferior).

Propietats i beneficis: bolets

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre bolets

Els bolets són un aliment molt ric en aigua i amb molt poc contingut energètic, ja que l’aportació en proteïnes lípids i hidrats és molt baix.

Esta verdura és rica en vitamines del grup A, riboflavina i niacina, a més de minerals com el sodi, el magnesi, el fòsfor i el potassi, estos dos últims en més quantitat.

Composició nutricional: Calories: 31 kcal, Hidrats de carboni: 4 g, Proteïnes: 1,8 g, Fibra: 2,5 g, Aigua: 91,4 g, Calci: 9 mg, Ferro: 1 mg, Magnesi: 14 mg, Fòsfor: 115 mg, Potassi: 470 mg, Vitamina A: 217 mg, Vitamina C: 4 mg

Valors nutricionals

31.0

Kcal

31.0

Kj

0.0 gr

Greix

4.0 gr

CHO

1.8 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: bolets

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
ON
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb bolets

Modal Register