
Anar a...
Propietats i beneficis: anguila
Temporada: anguila
T'ho posem fàcil
Cuina amb anguila
Anguila
L’anguila és un peix blau que pertany a l’ordre anguil·liforme. Este peix actinopterigi, que és distingix per la forma allargada molt semblant a la d’una serp, té dos aletes pectorals (dorsal i ventral) que s’unixen a l’aleta caudal.
Propietats i beneficis: anguila
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre anguila
L’anguila és un dels peixos amb més contingut gras, a més de proteïnes i omega-3. Pel que fa al contingut en minerals, és un peix ric en seleni, fòsfor i zinc.
En la composició de l’anguila també destaca l’alta aportació en vitamines dels grups D i A, a més de folats i niacina, encara que estos en menys quantitat.
Composició nutricional: Calories: 205 kcal, Proteïnes: 16,3 g, Greixos: 15,5 g, Aigua: 68,2 g, Calci: 30 mg, Iode: 10 mg, Magnesi: 19 mg, Sodi: 89 mg, Potassi: 270 mg, Fòsfor: 170 mg, Seleni: 30 mg, Niacina: 5,5 mg, Folats: 13 mg, Vitamina A: 1.000 mg, Vitamina D: 110 mg, Vitamina E: 4,1 mg
Valors nutricionals
205.0
Kcal
205.0
Kj
15.5 gr
Greix
0.0 gr
CHO
16.3 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal