Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Pato

Anar a...

Propietats i beneficis: ànec

Temporada: ànec

T'ho posem fàcil

Cuina amb ànec

Ànec

La carn d'ànec és considerada una de les grans protagonistes de la gastronomia francesa i, encara que el seu consum està estés a tot el món, la seua demanda augmenta al nostre país cada vegada més.

De l'ànec s'aprofita quasi tot i dona peu a preparar una infinitat de plats diferents i deliciosos. La seua carn és molt suculenta i és considerada molt fina al paladar.

La carn d'ànec és rica en aigua i, com totes les carns, conté proteïnes d'alt valor biològic. El component gras d'esta carn és variable i depén de diversos factors entre els quals destaca l'origen; és a dir, la carn que prové dels ànecs salvatges és menys grassa que la dels criats en granja.

Propietats i beneficis: ànec

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre ànec

L’aportació calòrica de l’ànec és superior al de la resta d´aviram, però varia depenent de la pell de l’animal, ja que és on es troba la major part del greix.

Una vegada retirada la pell, la carn d’ànec es convertix en magra, amb un component greixós escàs i abundant en micronutrients de diferents classes, com el potassi. A més, és rica en zinc i vitamines dels grups A i B, que contribuïxen al metabolisme energètic.

 Composició nutricional: Calories, 337 kcal, Aigua: 64 g, Proteïnes, 19 gr, Greix: 28 g, Calci: 10 g, Ferro: 2 g, Magnesi: 15 mg, Zinc: 2,7 mg, Potassi: 280 mg, Sodi: 80 mg, Niacina: 6 mg, Vitamina B6: 0,34 mg, Vitamina B12: 3 mg, Vitamina A: 24 mg

Valors nutricionals

337.0

Kcal

337.0

Kj

28.0 gr

Greix

0.0 gr

CHO

19.0 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: ànec

Gener
ON
Febrer
ON
Març
ON
Abril
ON
Maig
ON
Juny
ON
Juliol
ON
Agost
ON
Setembre
ON
Octubre
ON
Novembre
ON
Desembre
ON

T'ho posem fàcil

Cuina amb ànec

Modal Register