Vieires amb de cansalada entreverada i salsa de safrà
Subtítulo
Vieires amb salsa de safrà i cansalada cruixent, un mos elegant que combina suavitat, aroma especiat i un contrast irresistible.
Imagen destacada
Body
Ingredients per a 8 persones:
- 8 vieires congelades
- 4 tallades de cansalada entreverada curada Duroc
- 100 ml de nata líquida de muntar
- 0,62 g de safrà molt
- 30 g de mantega
- Oli d’oliva verge extra
- 3 g de cebollí
- Sal i pebre
Elaboració:
- Col·loca les tallades de cansalada sobre una safata de forn amb paper de forn. Cuina-les uns 6 minuts, fins que estiguen cruixents, i deixa-les refredar sobre paper absorbent.
- Per a la salsa de safrà, cuina en un casset la nata amb el safrà, sal i pebre. Reduïx la salsa fins que s’espessica i reserva-la en calent.
- Una vegada descongelades les vieires, asseca-les amb paper absorbent i sala-les lleugerament. Posa en una paella l’oli i la mantega fosa i cuina-les a foc fort un minut per cada costat, fins que estiguen daurades. Quan estiguen cuites, afig-los el pebre.
- Munta cada plat amb salsa de safrà en la base, la vieira, la teula de cansalada i acaba amb cebollí picat per a decorar.
Comentaris (0)
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.



