Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Vieires amb de cansalada entreverada i salsa de safrà

Subtítulo

Vieires amb salsa de safrà i cansalada cruixent, un mos elegant que combina suavitat, aroma especiat i un contrast irresistible.

Imagen destacada
Vieires amb de cansalada entreverada i salsa de safrà
Body

Ingredients per a 8 persones:

  • 8 vieires congelades                         
  • 4 tallades de cansalada entreverada curada Duroc                 
  • 100 ml de nata líquida de muntar                 
  • 0,62 g de safrà molt            
  • 30 g de mantega                    
  • Oli d’oliva verge extra                         
  • 3 g de cebollí                         
  • Sal i pebre 

 

Elaboració:

  1. Col·loca les tallades de cansalada sobre una safata de forn amb paper de forn. Cuina-les uns 6 minuts, fins que estiguen cruixents, i deixa-les refredar sobre paper absorbent. 
  2. Per a la salsa de safrà, cuina en un casset la nata amb el safrà, sal i pebre. Reduïx la salsa fins que s’espessica i reserva-la en calent.
  3. Una vegada descongelades les vieires, asseca-les amb paper absorbent i sala-les lleugerament. Posa en una paella l’oli i la mantega fosa i cuina-les a foc fort un minut per cada costat, fins que estiguen daurades. Quan estiguen cuites, afig-los el pebre. 
  4. Munta cada plat amb salsa de safrà en la base, la vieira, la teula de cansalada i acaba amb cebollí picat per a decorar.
Comentaris (0)
Modal Register