Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Trucs efectius per a evitar el gel en la nevera

Subtítulo

A l’estiu, no només ens hem de protegir de la calor, també hem de tindre cura dels electrodomèstics. Estos són alguns consells senzills i pràctics que mantindran el teu electrodomèstic net i funcionant. 

Imagen destacada
Trucos efectivos para evitar el hielo en tu nevera
Body

Per què es formen plaques de gel en el congelador?

 

Les principals causes per les quals es formen plaques de gel en el congelador deriven de l’acumulació d’humitat, que a baixes temperatures acaba congelant-se.

Entrada d’aire humit:

Cada vegada que obrim el congelador per a agafar eixe refrescant gelat, hi entra aire que, quan es refreda, es condensa, es congela i acaba formant gebre o plaques de gel. 

Aliments calents o mal tapats:

És molt important que segellem de manera òptima els aliments que congelem. A més, podem esperar que el menjar es refrede abans d’introduir-lo en el congelador, en els casos en què vulguem congelar menjar acabat de fer.

Porta mal tancada o amb una fuga: 

Els electrodomèstics es deterioren amb el pas del temps i la goma es pot desgastar, o també podem haver-li donat algun colp que dificulte el tancament del congelador. Això facilita que hi entre aire i és garantia de la formació de gel.

Problemes amb el sistema de descongelació:

Alguns congeladors tenen un sistema No Frost perquè el mateix electrodomèstic desfaça les plaques de gel. Pel pas del temps o per fallades de fabricació, este sistema podria de deixar de funcionar. 

 

 

 

Què cal fer si apareix gel en el congelador?

 

Si apareixen plaques de gel en el congelador, hauríem de netejar-lo seguint els passos següents: 

  • Desendollar el congelador per a una seguretat total.
  • Buidar-ne el contingut i guardar-ho en una nevera portàtil per a evitar trencar la cadena de fred.
  • Deixar que el gel es fonga naturalment, mantenint la porta oberta unes hores.
  • Retirar el gel solt amb una espàtula i torcar-ne l’interior.
  • Endollar-lo de nou i reorganitzar els aliments.
Comentaris (0)
Modal Register