Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Tortada tatin

Subtítulo

Ingredientes per a 4 persones

 1 paquet de pasta fullada, 6 pomes, 200 g de sucre moré, 120 g de mantega, Suc de 2 llimes, 100 ml de conyac, 250 ml de nata per a muntar

Imagen destacada
Body

ELABORACIÓ

1. Precalfa el forn a 220º. Mentrestant, pela les pomes, lleva’n el cor i arruixa-les amb suc de llima.

2. Col•loca la pasta fullada en el motle, posa al damunt les pomes senceres i afig-li mantega a trossos, el conyac, la resta del suc de llima i el sucre moré.

3. Cuina-ho tot al forn a 180º durant 45 minuts.

4. Deixa que repose durant 30 minuts abans de retirar la tortada del motle i servix-la amb nata líquida freda.

CONSELL

Es pot menjar a temperatura ambient o freda.
 

Comentaris (1)
Editat
N3 Fa 6 dies
La tarta tartin la he hecho de ciruelas y otra de peras ( las peras sin piel).
De manzana aún no la he probado, me la apunto.
Yo para servir (comer) prefiero con la nata montada a la nata líquida fría, o la tarta sola si acaso. 😋
N3 Hace 6 days 18 hours
La tarta tartin la he hecho de ciruelas y otra de peras ( las peras sin piel).
De manzana aún no la he probado, me la apunto.
Yo para servir (comer) prefiero con la nata montada a la nata líquida fría, o la tarta sola si acaso. 😋
Modal Register