Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Timbal cruixent de parmesà amb pernil ibèric

Subtítulo

Et portem la recepta de timbal de formatge parmesà cruixent amb pernil ibèric, un aperitiu deliciós per al teu menú de Nadal. Descobrix-ho ara!

Imagen destacada
Timbal crujiente de parmesano con jamón ibérico
Body

Ingredients per a 4 persones:  

 150 g de formatge parmesà, 250 g d’ensalada verda variada, 110 g de tomaca seca en oli, 1 ceba tendra, 20 g d’api, 120 g de pernil ibèric

 

PER A LA VINAGRETA

- 100 ml d’oli d’oliva verge
- 30 ml de vinagre de xerés
- 6 g de mostassa de Dijon
- Pebre

 

PREPARACIÓ

1. Prepara la vinagreta ficant tots els ingredients en un pot i agitant-ho bé.

2. Ratlla el formatge parmesà i posa’l en una paella calenta. Quan estiga daurat, lleva’l amb l’ajuda d’una espàtula.

3. Mescla l’ensalada verda amb la ceba, l’api i les tomaques seques trossejades, i adoba-la amb la vinagreta.

4. Munta l’aperitiu alternant l’ensalada amb les teules de formatge i de pernil.

Comentaris (0)
Modal Register