Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Rellom de porc amb fines herbes

Imagen destacada
solomillo de cerdo
Body

Ingredients per a 4 persones:

•  1 rellom de porc 

•  100 ml de caldo de pollastre

•  150 ml de mistela blanca

•  1 ceba tendra

•  2 alls

•  1/5 kg de creïlles de guarnició

•  1/2 cullerada de maizena 

•  Pebre negre

•  Sal

•  Oli d’oliva verge extra

•  Herbes provençals

•  Panses (opcional)

•  Orellanes (opcional)

Bloque 2

ELABORACIÓ

 

PER AL FILET

1. Talla els extrems del rellom i la resta, a medallons.

2. Salpebra’ls.

3. Segella els medallons en una paella amb l’oli d’oliva ben calent.

 

PER A LA SALSA 

1. Frig la ceba i l’all (tallats abans a daus) en el mateix oli fins a estovar-los.

2. Afig la mistela i cuina-ho fins que s’evapore l’alcohol.

3. Dissol la maizena en el caldo de pollastre.

4. Aboca el caldo amb la maizena a la paella i sala-ho al gust.

5. Deixa-ho coure fins que s’espessisca.

6. Una vegada cuit, tritura la salsa fins a aconseguir una textura lleugera.

 

PER A LA GUARNICIÓ

1. Bull les creïlles.

2. Talla les creïlles cuites a mitats.

3. Salpebra-les i afig-los herbes provençals, pebre roig dolç i oli d’oliva.

4. Salta-les en una paella.

 

Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací

Comentaris (0)
Modal Register