Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Royal de galtes de porc i tomaques cherry

Imagen destacada
carrillada
Body

Ingredients per a 4 comensals: 

Galtes de porc 8 u.

Ceba 1 u.

Porro 1 u.

Carlota 2 u.

Farina c/s

Vi negre 250 ml

Aigua

Aromàtiques.

Sal.

Oli.

Pebre.

Tomaques cherry 300 g.

Bloque 2

ELABORACIÓ 

  1. Salpebrem les galtes de porc. Les passem per farina, les marquem en una olla amb oli i les retirem.
  2. Tallem les verdures i les sofregim en el mateix oli on hem marcat les galtes.
  3. Afegim el vi negre i les galtes de porc i ho cobrim amb aigua. Deixem que es facen a foc lent fins que estiguen a punt.
  4. Retirem les galtes i reduïm el caldo i les verdures fins que tinguen una textura cremosa.
  5. Esmollem les galtes calentes i les enrotllem en paper de plàstic amb forma de cilindre; les deixem reposar a la nevera 12 hores.
  6. Quan estiguen fredes, les tallem a medallons.
  7. Per a la guarnició, tallem uns tomaques cherry per la mitat i les saltem en una paella amb una miqueta d’oli, i afegim timó o romer aromàtic al gust. Quan s’hagen ablanit, afegim un raget de vi i ho deixem reduir.
  8. Per a l’emplatament calfem el suc de les galtes d’una banda i, de l’altra, els medallons al forn 15 minuts. Posem els medallons al plat, afegim el suc i ho acompanyem amb la guarnició de tomaques cherry.

 

Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací

Comentaris (0)
Modal Register