Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Rotllos de pagre amb crema de marisc

Imagen destacada
rollito de pargo
Body

Ingredients per a 4 persones:

•   8 filets de pagre (sense pell ni espines)

•   250 g de gambes d’arròs

•   1/2 kg de clòtxines

•   1 got de brandi

•   2 l de fumet de peix

•   1 tomaca

•   1 ceba tendra

•   2 porros

•   2 carlotes

•   8 espàrrecs silvestres

•   1 fulla de llorer

•   Alls

•   Sal

•   Pebre negre

•   Oli d’oliva verge extra

•   Julivert

Bloque 2

ELABORACIÓ


 

PER A LA CREMA DE MARISC

1. Renta les clòtxines i neteja-les. 

2. Obri-les cuinant-les al vapor.

3. Separa’n la carn i reserva-les amb el suc que han soltat.

4. Pica la ceba, el porro i la carlota i estova’ls a foc lent. 

5. Afig al foc les gambes i sofrig-les bé.

6. Agrega el brandi i cuina-ho fins que s’evapore l’alcohol.

7. Afig-li la tomaca ratllada i la sal i ofega-ho durant 2 minuts. 

8. Agrega la carn dels clòtxines, el suc i la mitat del fumet de peix i deixa-ho bollir 5 minuts més.

9. Tritura-ho tot junt, afig una fulla de llorer i cuina-ho a foc lent durant 20-25 minuts.

10. Passa-ho per un colador fi, perquè quede una crema fina.

11. Afig la resta del fumet i cuina-ho durant 10minuts. 

 

PER AL PAGRE

1. Salpebra els filets de pagre.

2. Col·loca una punta d’espàrrec silvestre, rentat i torcat prèviament.

3. Enrotlla cada filet, tanca’ls amb un furgadents i pinta’ls amb un poc d’oli d’oliva.

4. Cuina’ls al forn a 180 ºC entre 7 i 10 minuts.

 

PER A L’EMPLATAMENT

1. Fes un llit en el plat amb la crema de marisc.

2. Posa al damunt 2 rotllos de pagre. 

Comentaris (0)
Modal Register