Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Receptes de refrigeris saludables

Imagen destacada
Receptes de refrigeris saludables
Body

Receptes de refrigeris saludables

Comparte

Cigrons cruixents

Ingredients (4 persones)


200 g de cigrons cuits
40 g d’oli d’oliva verge extra
5 g de pebre roig dolç de la Vera
2 g de pebre roig picant de la Vera
2 g de comí molt
1 g de pebre negre
Sal

 

Preparació


• Precalfa el forn a 180 °C.

• Escorre els cigrons i mescla’ls en un bol amb l’oli d’oliva i les espècies. Salpebra’ls al gust i torna’ls a mesclar.

• Escampa els cigrons en una safata de forn i cuina’ls uns 40 minuts, remenant-los de tant en tant, fins que estiguen molt daurats i cruixents.

Entrepà integral de tomaques "cherry" i anxoves

Ingredientes (4 personas)

200 g de pa integral amb llavors
150 g de tomaques “cherry”
40 g d’oli d’oliva verge extra
40 g de ricotta o brull
2 g de pebre negre molt
120 ml de suc de llima
50 ml vinagre de Mòdena
8 anxoves
8 tàperes

 

Preparació

• Llava les tomaques, torca-les bé, talla-les en rodanxes o per la mitat i col·loca-les en un bol. Escorre lleugerament les anxoves, pica-les i afig-les a les tomaques juntament amb les tàperes. Tira-hi una miqueta de suc i ratlladura de llima, oli, vinagre, un poc de pebre al gust i mescla-ho bé. Deixa que repose tapat a la nevera.

• Obri els pans i torra’ls lleugerament a la planxa o amb la torradora. Escorre la ricotta i col·loca’n una capa fina en les dos bases de pa. Repartix pel damunt el farciment de tomaca i anxova i corona-ho amb una porció generosa de ricotta. Tira-hi un poc del líquid que haja quedat de la marinada, pebre negre i ratlladura de llima.

 

Bombons d'avena, poma, llavors i xocolate

Ingredientes (4 personas)

200 g d’avena seca
150 g poma verda ratllada
40 g de coco ratllat
40 g de gotes de xocolate negre (70%)
40 g de mel crua
20 g de llavors de xia

 

 

Preparació

• Mescla tot els ingredients en un bol, guarda la mescla en un recipient hermètic i conserva-la en la nevera durant una hora.


• A continuació, prepara’n boletes menudes que podràs conservar en un pot de vidre a temperatura ambient i, si fa molta calor, directament dins de la nevera.



 

 

Planifica tus recetas

Comentaris (0)
Modal Register