Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Recepta de guisat de carxofes 

Subtítulo

El guisat de carxofes amb costelles de porc és un plat que et sorprendrà. Prepara una recepta amb molt de sabor i contrastos. Comencem a cuinar?

Imagen destacada
Recepta de guisat de carxofes 
Body


INGREDIENTS: 

PAS A PAS:

1. Pela les carxofes i talla-les per la mitat. Deixa-les reposar en un bol amb aigua i llima, d’esta manera no s’oxidaran fins que les cuines!

2. Enfarina les costelles i frig-les en una paella amb oli d’oliva fins que queden ben daurades. 

3. Utilitza el mateix oli en què has fregit les costelles per a fer un sofregit amb la ceba, l’all, el pimentó i la sal. Per acabar, afig el tomaca triturada i cuina-la durant uns minuts juntament amb les verdures.

4. Abaixa el foc, afig les carxofes al sofregit i ofega-les fins que queden ben impregnades. Després, afig les costelles, posa sal i pebre, aboca el vi i deixa que s’evapore un poc. 

5. Afig el caldo a l’olla i cuina el guisat a foc mitjà durant 15 minuts aproximadament. Espai! Remena la barreja de tant en tant perquè no s’apegue. 

6. Emplata-ho i… a disfrutar! 



Comentaris (0)
Modal Register