Propietats del gerd

Els gerds són el caramel natural més saludable que pots trobar. La seua acidesa, la frescor i la suculència el convertixen en l’snack preferit de molta gent. A més, és un aliment molt versàtil amb què podem crear postres, usar-los en salses, ensalades…
La millor manera de consumir un gerd és acabat de collir, ja que és molt perible i els fongs tendixen a proliferar-hi.
Associem esta fruita amb el roig, però la veritat és que en podem trobar de diferents colors: grocs, negres, ataronjats i, fins i tot, blancs. Entre les propietats del gerd roig, per exemple, destaca que són rics en vitamina C i fibra, i són font d’àcid fòlic i manganés.
Estos aliments pertanyen a la família de les fruites roges; per tant, entre els beneficis que tenen, també s’inclou que són antioxidants nats.
El gerd té propietats i beneficis que t’expliquem tot seguit.

Beneficis de menjar gerds
Vitamina C. Els aliments rics en esta substància, com és el cas dels gerds, protegixen les nostres cèl·lules del dany oxidatiu i ens ajuden a disminuir el cansament i la fatiga. A més, la vitamina C millora l’absorció del ferro.
Fibra. L’aportació en fibra ajuda a millorar el trànsit intestinal.
Àcid fòlic. Essencial durant l’embaràs, ja que contribuïx al creixement dels teixits materns i a la formació de cèl·lules sanguínies.
Manganés. Important per a mantindre els ossos en condicions normals.
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.