Pit de pollastre farcit de formatge brie i nabius
Imagen destacada
Body
Ingredients per a 4 persones:
- 4 pits de pollastre certificat sense os i sense pell
- Oli d’oliva verge extra
- 80 g de nabius deshidratats
- 150 g de mel
- 120 ml de suc de taronja
- 3 g de canella molta
- 3 g de gingebre molt
- 200 g de formatge brie
- 60 g de mantega
- Sal i pebre
Elaboració:
- Precalfa el forn a 200 ºC i prepara una safata amb un poc d’oli perquè no s’apegue.
- Mescla en una paella els nabius, la mel, el suc de taronja, la canella i el gingebre, i cuina-ho a foc mitjà uns 8 minuts fins que es reduïsca.
- Retira la salsa del foc i repartix-la en dos bols.
- Afig a un dels bols el formatge brie tallat a daus i sense corfa i mescla-ho bé.
- Demana al Mestre de Carnisseria que et lleve l’os i la pell dels pits de pollastre i que els faça una butxaca a la llarga per a poder farcir-los amb la mescla de formatge i la salsa de nabius.
- Posa els pits de pollastre en la safata de forn, salpebra’ls, pinta’ls amb mantega fosa i cuina’ls al forn uns 25 minuts, fins que estiguen daurats.
- Deixa’ls reposar 5 minuts i servix-los amb la mitat de la salsa de nabius que havies reservat per damunt.
Comentaris (0)
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.



