Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Pit de pollastre farcit de formatge brie i nabius

Imagen destacada
Pit de pollastre farcit de formatge brie i nabius
Body

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 pits de pollastre certificat sense os i sense pell      
  • Oli d’oliva verge extra                         
  • 80 g de nabius deshidratats                 
  • 150 g de mel                     
  • 120 ml de suc de taronja                 
  • 3 g de canella molta                 
  • 3 g de gingebre molt                
  • 200 g de formatge brie                     
  • 60 g de mantega                    
  • Sal i pebre 

 

Elaboració:

  1. Precalfa el forn a 200 ºC i prepara una safata amb un poc d’oli perquè no s’apegue. 
  2. Mescla en una paella els nabius, la mel, el suc de taronja, la canella i el gingebre, i cuina-ho a foc mitjà uns 8 minuts fins que es reduïsca.
  3. Retira la salsa del foc i repartix-la en dos bols.
  4. Afig a un dels bols el formatge brie tallat a daus i sense corfa i mescla-ho bé. 
  5. Demana al Mestre de Carnisseria que et lleve l’os i la pell dels pits de pollastre i que els faça una butxaca a la llarga per a poder farcir-los amb la mescla de formatge i la salsa de nabius. 
  6. Posa els pits de pollastre en la safata de forn, salpebra’ls, pinta’ls amb mantega fosa i cuina’ls al forn uns 25 minuts, fins que estiguen daurats.
  7. Deixa’ls reposar 5 minuts i servix-los amb la mitat de la salsa de nabius que havies reservat per damunt.
Comentaris (0)
Modal Register