Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Panna cotta de taronja i vainilla

Imagen destacada
Panna cotta de taronja i vainilla
Body

Ingredients per a 4 persones:

Per a la panna cotta

  • 3 taronges                            
  • 400 ml de nata per a muntar                        
  • 150 g de sucre                             
  • 20 g d’aroma de vainilla                         
  • 6 làmines de gelatina

Per a l’espill de taronja                        

  • 3 làmines de gelatina 
    250 ml de suc de taronja acabat d’esprémer     

Per a decorar

  • 4 rodanxes de taronja 
  • Menta

 

Elaboració:

Per a la panna cotta: 

  1. Ratlla la pell de les tres taronges i esprem-ne el suc.
  2. Submergix les sis làmines de gelatina en aigua freda durant 5 minuts. 
  3. Calfa la nata, el sucre i la vainilla en un casset. Porta-la a ebullició i retira-la del foc. Incorpora-hi el suc i la ratlladura de les tres taronges. 
  4. Escorre l’aigua de les làmines de gelatina i afig-les a la mescla de nata calenta, remenant fins que es fonguen. 
  5. Repartix la mescla en quatre copes i refrigera-les durant 2 hores.

Per a l’espill de taronja: 

  1. Submergix les tres làmines de gelatina en aigua freda durant 5 minuts. 
  2. Perquè l’espill quede transparent, cola la polpa del suc i posa’l a calfar en un casset.
  3. Escorre les làmines de gelatina, afig-les al suc de taronja i remena-les fins que es fonguen.
  4. Aboca la mescla de taronja i gelatina sobre la panna cotta freda i refrigera-la unes 2 hores.

Per a servir:

  1. Decora-ho amb una rodanxa de taronja i unes branquetes de menta.
Comentaris (0)
Modal Register