Panna cotta de taronja i vainilla
Imagen destacada
Body
Ingredients per a 4 persones:
Per a la panna cotta
- 3 taronges
- 400 ml de nata per a muntar
- 150 g de sucre
- 20 g d’aroma de vainilla
- 6 làmines de gelatina
Per a l’espill de taronja
- 3 làmines de gelatina
250 ml de suc de taronja acabat d’esprémer
Per a decorar
- 4 rodanxes de taronja
- Menta
Elaboració:
Per a la panna cotta:
- Ratlla la pell de les tres taronges i esprem-ne el suc.
- Submergix les sis làmines de gelatina en aigua freda durant 5 minuts.
- Calfa la nata, el sucre i la vainilla en un casset. Porta-la a ebullició i retira-la del foc. Incorpora-hi el suc i la ratlladura de les tres taronges.
- Escorre l’aigua de les làmines de gelatina i afig-les a la mescla de nata calenta, remenant fins que es fonguen.
- Repartix la mescla en quatre copes i refrigera-les durant 2 hores.
Per a l’espill de taronja:
- Submergix les tres làmines de gelatina en aigua freda durant 5 minuts.
- Perquè l’espill quede transparent, cola la polpa del suc i posa’l a calfar en un casset.
- Escorre les làmines de gelatina, afig-les al suc de taronja i remena-les fins que es fonguen.
- Aboca la mescla de taronja i gelatina sobre la panna cotta freda i refrigera-la unes 2 hores.
Per a servir:
- Decora-ho amb una rodanxa de taronja i unes branquetes de menta.
Comentaris (0)
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.



