Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Minirellom de vedella wellington

Vídeo
Body

Ingredients per a 4 persones:

•   1 rellom de vedella gallega

•   1 làmina de pasta fullada

•   200 g de mousse d’ànec

•   1 ou

•   1 safata de xampinyons 

•   Cebetes en vinagre

•   Tomaques seques en oli

•   Sucre moreno

Bloque 2

ELABORACIÓ

 

PER AL MINIRELLOM DE WELLINGTON

1. Talla el rellom a medallons.

2. Marca els medallons en una paella i reserva’ls.

3. Talla els xampinyons molt xicotets i salta’ls.

4. Amb un tallapastes, talla la pasta fullada en cercles que siguen més amples que el rellom.

5. Ompli la pasta tallada amb la mousse d’ànec escampada, els xampinyons i el medalló de rellom.

6. Tanca els farcellets i pinta’ls amb un ou batut.

7. Cuina’ls al forn fins que estiguen daurats.

 

PER A LA GUARNICIÓ AGREDOLÇA

1. Talla les cebetes en vinagre a quarts.

1. Salta-les en una paella a foc lent amb les tomaques seques en oli i el sucre moreno.

 

Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací

Comentaris (0)
Modal Register