Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Menú sense sal

Imagen destacada
Menú sense sal
Body

 

Un menú baix en sal

Comparte

Tomaques cherry torrades amb herbes provençals 

Ingredients (4 persones)

250 g de tomaques cherry 
40 g d'oli d'oliva verge extra
10 g d'herbes provençals

 

Preparació

LRenta les tomaques cherry, talla-les per la mitat i col·loca-les sobre una plata apta per a forn. Empolsa-les amb les herbes provençals. Ruixa-les amb l’oli d’oliva i torra-les al forn a 180ºC durant 30 minuts.

 Servix-les calentes.

 

Informació Nutricional (per ració)

Truites de riu amb fruita seca i herbes

Ingredients (4 persones)

600 g de filets de truita de riu
120 g de llima
40 g d’oli d’oliva extra
40 g de pa ratllat
10 g d’ametles
10 g de nous
10 g de pistatxos
10 g de mantega
5 g de julivert fresc
5 g de timó
1 g de pebre negre
 

 

Preparació

Encén el grill del forn.Calfa en una paella la fruita seca durant 1 minut, sense deixar que es torre. Retira-la i pica-la lleugerament amb el ganivet. Mescla-la amb el pa ratllat, la mantega, el julivert i el timó. Ratlla un poc la pell d’1 llima, escorre’n el suc i mescla-ho bé.

Pinzella els filets de truita de riu amb oli d’oliva i incorpora-hi el pebre.

Col·loca’ls en una safata o plata i cobrix-los amb la mescla de fruita seca, pressionant amb suavitat. Cuina’ls al forn davall del grill durant uns 5-8 minuts, fins que el peix estiga al punt i la crosta, daurada. Servix-ho amb l’altra llima tallada en gallons.

 

 

Crumble de prunes amb timó

Ingredients (4 persones)

1 pal de regalèssia
600 g de prunes
50 ml de suc de llima
30 ml d’aigua
50 g de mantega sense sal
30 g de sucre de canya moré
150 g de pa d’espècies fresc
10 g de mantega sense sal per a la safata
5 g de cardamom
3 branquetes de timó de llima
 

 

Preparació

Prepara una infusió amb el pal de regalèssia i l’aigua. Porta-la a ebullició i després mantín-la a foc lent durant 10 minuts. Retira’l i reserva’l.

Encén el forn a 180ºC. Selecciona les prunes i renta-les amb rapidesa. Eixuga-les. Desfés el timó.

Unta amb mantega una safata per a pastís d’uns 23 cm de diàmetre. Disposa-hi les prunes. Repartix el timó i les espècies, el sucre moré, el suc de llima i la infusió de regalèssia. Cuina-ho al forn durant 15 minuts. Mentrestant, passa el pa d’espècies per la batedora fins que n’obtingues una sèmola.

Retira el motle del forn, encén el grill i estén la sèmola sobre la fruita. Distribuïx-hi la mantega en làmines molt fines i cuina-ho al forn de 4 a 5 minuts més.

 

 

 

Comentaris (0)
Modal Register