Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Un menú original

Imagen destacada
Un menú original
Body

 

Un menú original

Comparte

Ensalada de carabassa amb ruca

Ingredients (4 persones)

1 kg de carabassa
20 ml d’oli d’oliva
10 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
100 g de ruca
10 g de llavors de carabassa
20 g de llavors de sèsam
5 g de pebre negre

Per a l’adob:
20 ml d’oli d’oliva verge extra
10 ml de salsa de soja
10 ml de suc de llima
5 ml de vinagre balsàmic
10 g de mel
3 g de timó fresc
Sal
Pebre negre

 

Preparació

Precalfa el forn a 180º C i prepara una safata. Pela la carabassa i retira’n les llavors i els filaments interns. Talla-la en daus d’1-2 cm. Mescla-la amb l’oli d’oliva, el vinagre balsàmic i el pebre negre acabat de moldre.

Distribuïx-la en la safata i cou-la al forn durant uns 25-30 minuts, remenant a mitjan cocció, fins que estiga tendra. Deixa-la refredar.

 Renta la ruca i escorre-la bé. Col·loca-la en una ensaladera o repartix-la en plats fondos individuals. Tira-hi la carabassa ja freda, les pipes de carabassa i les llavors de sèsam. Bat bé tots els ingredients de l’adob, ajustant la quantitat de vinagre de Mòdena al gust, i servix-ho

 

Informació Nutricional (per ració)

Croquetes de flors de bròcoli 

Ingredients (4 persones)

 500 g de flors de bròcoli
80 g de pa ratllat
60 g de ceba blanca picada
40 g de formatge manxec ratllat
10 g de herbes italianes
10 g de coriandre o julivert
20 ml d’oli d’oliva verge extra
1 ou
Sal
Pebre

 

Preparació

Precalfa el forn a 200º C i greixa’n una safata.

Blanqueja les flors de bròcoli submergint-les durant 1 minut en aigua bullint i passant-les després per aigua gelada durant 3 minuts, per parar-ne així la cocció.

Talla el bròcoli ben fi, col·loca’l en un bol i barreja’l amb l’ou, la ceba picada, el formatge manxec, el pa ratllat i les herbes aromàtiques. Agafa’n porcions de la mida de dos cullerades, pressiona-les i dóna forma a les croquetes. Posa-les a la safata.

Cou-les al forn durant 25 minuts o fins que estiguen daurades i cruixents, girant-les quan passe la meitat del temps.

Servix-les calentes.

 

Informació Nutricional (per ració)

Copa de vi blanc aromatitzat amb piruleta de xocolate

Ingredients (4 persones)

500 ml de vi blanc verdejo
80 g de cobertura de xocolate negre
40 g de sucre
25 g de pebre negre
20 g de fruites seques picades
20 g de corfa de taronja
5 ml de licor de café
2 xilis secs
2 canonets de canella
Flors comestibles

 

 

Preparació

Posa el vi en una cassola i, quan arranque el bull, incorpora-hi la corfa de taronja, el pebre, la canella, els xilis i el licor de café. Tapa-ho i deixa-ho refredar a la nevera.

Mentrestant, fon el xocolate al microones durant 1 minut i mig, vigilant que no es creme, i col·loca’l en una mànega de pastisseria.

Cobrix un plat fred amb paper sulfuritzat i disposa-hi bastonets de broqueta sobre la superfície. Aboca el xocolate sobre l’extrem de cada broqueta formant un cercle i cobrix-lo amb fruita seca i flors. Reserva les piruletes al congelador fins que el xocolate es qualle.

Servix el vi en una copa o un recipient vistós acompanyat de les piruletes.

 

Informació Nutricional (per ració)

Planifica tus recetas

Comentaris (0)
Modal Register