Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Menú crudívoro

Subtítulo

Menú d'aliments crus

Imagen destacada
Menú crudívoro
Body

 

Tot cru: un menú crudívor

Comparte

Ensalada de sol cremosa 

Ingredients (4 persones)


200 g de colinap
125 g de col blanca
120 g de carlota
80 g de ceba blanca
Per a l’adob
60 ml d’aigua
20 ml de vinagre de poma
20 g de mostassa de Dijon
20 g de xarop d’erable
20 g de pasta de sèsam (tahina)
Sal i pebre
 

 

Preparació

Prepara l’adob tallant la carlota, la colinap i la col en juliana i picant bé la ceba. Després mescla tots els ingredients i bat-los a mà.


Col·loca la mescla en un bol i incorpora-hi els ingredients de l’adob, mesclats prèviament. Remena-ho i condimenta-ho al gust.

 

Mandonguilles de bolets 

Ingredients (4 persones)

140 g de xampinyons portobel·lo picats
100 g d’anous
60 g de tomaques seques en oli
60 g d’ametles picades
30 g de llavors de lli mòltes
30 g de dàtils blans sense pinyol
5 g de julivert
2 g de comí mòlt
5 ml de vinagre de poma
1 all
Sal

 

Preparació

Col·loca els xampinyons i les anous en la picadora i pica’ls un poc, fins que estiguen partits en trossos. Tira-hi la resta dels ingredients, excepte les ametles picades, i torna a picar-ho fins que quede una pasta una miqueta grumosa. Reserva-la a la nevera uns 30 minuts.
Forma boletes amb la pasta i recobrix-les amb les ametles picades.


Col·loca-les sobre una làmina antiadherent i deshidrata-les a 46ºC durant 2 hores, girant-les en la meitat del procés. Servix-les al costat d’una ensalada fresca

 

 

Galletes de xocolate

Ingredients (16 unitats)

150 g de dàtils secs, blans i sense pinyol
150 g d’anacards
125 g d’ametles
60 g de llavors de xia
40 g de xarop d’erable o de coco
15 g de cacau en pols cru
2 g d’extracte de vainilla
40 ml d’oli de coco

 

Preparació

Passa les fruites seques per la picadora fins que quedin fines. Tira-hi la resta d’ingredients i pica-ho tot fins a formar-ne una pasta. Si la mescla queda molt seca, incorpora-hi un poc d’aigua.


Estira la pasta i forma les galletes amb l’ajuda d’un motle. Poden consumir-se blanes, refrigerades o deshidrates. En este últim cas, has d’introduir-les al forn a menys de 48 ºC durant 6 hores i després, girar-les, i deixar-les 6 hores més perquè queden cruixents.

 

 

Boletus, la guía definitiva

Cebollas, el condimento perfecto

7 frutos secos que no pueden faltar en tu dieta

Patatas: variedades, tipos y nutrientes

Las propiedades del vinagre

Propiedades y beneficios de los espárragos

Planifica tus recetas

Comentaris (0)
Modal Register