Lucía Caraballo
Els cinc aliments preferits de Lucía Caraballo quan compra en Consum

Per la realització d’este reportatge, Lucía Caraballo i Consum entreguen 500€ a SVPAP.
Lucía Caraballo (Madrid, 1999) és una actriu de cinema, televisió i teatre que va debutar amb set anys. Va començar en Hospital Central i va guanyar reconeixement amb el curt El amor me queda grande. Ha treballat en sèries com Águila Roja, Estoy vivo o El secreto de Puente Viejo, i també ha sigut presentadora en Disney Channel. En 2025, ha destacat en Perdiendo la razón (Atresplayer). En l’actualitat, té pendent l’estrena d’Animal salvaje (Netflix), al costat de l’actor Luis Zahera.
Ací van els seus “cinc de”:

GINGEBRE
No puc viure sense gingebre, perquè em faig infusions de gingebre bullit cada dia pels dolors de gola que em provoquen els nòduls que tinc.

MEL
Sempre tiret un raget de mel al café i a les infusions. És el meu edulcorant preferit. Tinc diverses classes de mel a casa i m’encanta descobrir-ne de noves.

PERNIL SERRÀ
És, sens dubte, l’aliment que podria menjar a tothora i no cansar-me. Per a desdejunar amb unes torrades, a mitjan vesprada si m’entra un poc de fam, amb uns ous i ja tinc el sopar a punt… És simplement perfecte.

KIWIS
En desdejune cada matí juntament amb un iogurt i avena. Recorde que en la infància i l’adolescència els pares m’obligaven a menjar-me’n un abans d’anar a classe i ho odiava. Ara no puc viure sense els kiwis.

CAFÉ
Hi ha dies que em fa mal el cap i no sé per què és fins que pense: “Oh, no! No m’he pres el café del matí”. S’ha tornat un imprescindible per a mi quan comence el dia. M’agrada anar canviant la manera de prendre’l segons l’època de l’any: a l’estiu, amb gel, i a l’hivern, calentet amb un raget de llet vegetal.
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.