Lluç al microones
per Cristina Crespo

Ingredients per a 4 persones:\/strong>\/p>
1 kg de lluç
1\/2 de cloïsses
1\/4 de gambots
1 llanda d’espàrrecs
1 tomaca
1\/2 ceba
All en pols
Tabasco
1\/2 pastilla de caldo de peix
Una cullerada de farina
Julivert fresc\/p>
Elaboració:\/strong>\/p>
Lleva el cap dels gambots i bull-los durant 15 minuts. Reserva’ls.\/p>
Arrebossa en farina el lluç i frig-lo una miqueta.\/p>
Pela una tomaca i mitja ceba en trossets menuts i sofrig-los. A continuació, afig-hi les cloïsses i els gambots i continua sofregint-ho fins que les cloïsses s’òbriguen. Tira-hi una miqueta d’all en pols, mitja pastilla de caldo concentrat, una culleradeta de farina i un poc de tabasco. Remena-ho tot. Tira-hi el fumet dels caps.\/p>
Col·loca el lluç en un recipient de vidre i repartix el sofregit per damunt. Decora-ho amb els espàrrecs i un poc de julivert.\/p>
Finalment, posa-ho al microones 15 minuts i llest!\/p>
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.