Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Guia completa per a llavar els plats a mà

Subtítulo

Descobrix els millors consells i mètodes per a llavar plats a mà, optimitzant el temps i obtenint una neteja perfecta.

Imagen destacada
Consejos para lavar los platos a mano
Body

Consells per a llavar els plats a mà de manera eficient

 

  1. Frega’ls sempre com més prompte millor

L’ideal és posar-se a la faena només acabem de menjar, per a evitar que el menjar es resseque, i siga més difícil eliminar-ne la brutícia. Mentrestant, és recomanable rentar-los amb aigua i unes gotes de lleixiu per a evitar que es forme un caldo de bacteris.

 

  1. Desfés-te de totes les possibles restes de menjar 

Retira la màxima quantitat possible de restes d’aliments abans de posar-te a llavar els plats. Per a fer-ho utilitza un raspador o una espàtula per a retirar les restes més rebels abans de ficar-ho tot a la pica i que s’acumulen restes de menjar.

 

  1. Si no tens dos piques, usa sempre una safa

La forma per a llavar els plats més respectuosa amb el medi ambient és tindre una pica o una safa amb aigua calenta i sabó per a remullar els plats i llavar-los, i reservar l’altra pica per a la  rentada final quan hages acabat.

 

  1. Usa l’aigua tan calenta com pugues

Com més calenta estiga l’aigua, més fàcil serà dissoldre la brutícia i eliminar-la. A més a més, fregar els plats amb guants és ideal per a protegir-nos les mans, però després de cada ús els hem de netejar i assecar, i canviar-los almenys una vegada al mes.

 

  1. Canvia els fregalls amb freqüència

Els fregalls de tipus Nanas són poc recomanables per a superfícies delicades com les paelles. En eixe cas és millor usar fregalls de tipus esponja, però és important netejar-los després de cada ús i canviar-los amb freqüència.

 

  1. És preferible torcar la vaixella a mà

És recomanable torcar la vaixella amb un drap net abans de guardar-la. Això és especialment important per a les paelles de ferro colat perquè s’oxiden fàcilment.

 

  1. Quan acabes, neteja la pica

Finalment, la pica és la zona de la cuina amb més risc d’higiene. Després de llavar els plats es recomanable netejar la pica amb un fregall i sabó; després, cal rentar-la i assecar-la amb un drap. 

 

Utensilis i productes recomanats per a llavar els plats

Usa una esponja no abrasiva per a utensilis antiadherents i plats delicats. Per a desincrustar aliments cremats i apegats és ideal usar un fregall. Els raspalls són útils per a llavar tota classe de botelles. Finalment, és recomanable usar sempre guants, ja que protegixen les mans del detergent, que està dissenyat per a eliminar el greix i et pot ressecar la pell. Pel que fa al detergent, busca’n un que tinga una bona capacitat desgreixadora però que també siga suau amb les mans, especialment si l’uses sovint.

Comentaris (1)
ANDREA BRUN Fa 8 hores
Wowwww
ANDREA BRUN Hace 8 hours 40 min
Wowwww
Modal Register