Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Llibrets de vedella amb cava

Imagen destacada
ternera
Body

Ingredients per a 4 persones:

•  4 filets fins de vedella (de greixet o culata)

•  4 tallades de pernil serrà d’engreix

•  4 fulles d’alfàbega fresca

•  1 cullerada de mantega

•  Farina suficient per a enfarinar la carn

•  3 cullerades d’oli d’oliva verge extra

•  2 alls

•  100 ml de cava

•  Pebre negre

•  Sal

Bloque 2

ELABORACIÓ

 

PER AL MUNTATGE

1. Salpebra els filets de vedella al gust.

2. Agafa un filet de carn, posa al damunt una fulla d’alfàbega fresca i després un tallada de pernil.

3. Plega’ls i tanca’ls.

4. Passa els llibrets per farina.

5. Daura’ls en una paella pels dos costats.

 

PER A LA SALSA I LA COCCIÓ FINAL

1. En el mateix oli on has daurat la carn, tira un poc de mantega i dos alls (sense pelar) i remena-ho per a perfumar la salsa.

2. Afig-li el cava i cuina-ho fins que s’evapore l’alcohol.

3. Introduïx els llibrets en la paella, tira’ls salsa per damunt i sala’ls al gust. 

4. Quan estiguen ben impregnats, passa’ls al plat.

 

PER A ACOMPANYAR

Torra el pernil al forn fins que estiga cruixent i col·loca’l sobre els llibrets.

Comentaris (0)
Modal Register