Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

ITZIAR MIRANDA

Subtítulo

Los cinco productos favoritos de Itziar Miranda cuando compra en Consum

Imagen destacada
ITZIAR MIRANDA
Body

 

Per la realització d’este reportatge, Itziar Miranda i Consum entreguen 500€ a Banco de Alimentos de Valencia.

 

 

Itziar Miranda és una actriu i escriptora, coneguda principalment per haver encarnat Manolita Sanabria en les sèries Amar en tiempos revueltos i Amar es para siempre. Compagina la seua faceta interpretativa amb la literària i ha publicat, en companyia del seu germà Jorge Miranda, la «Colección Miranda», una sèrie de contes sobre dones extraordinàries, i la saga «Miranda y Tato», que aborda els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l’ONU considera que han d’aconseguir-se en 2030.

Aquí van sus "cinco de":

  

OLI D'OLIVA

L’oli d’oliva verge extra no falta mai en casa. Principalment per les seues qualitats organolèptiques, és a dir, per l’aroma i el sabor. També perquè és cardioprotector. És un greix molt estable per a cuinar i, per tant, molt bo per a la salut, perquè no es fa malbé. Un raig d’un bon oli t’eleva qualsevol plat.

  

ANXOVES

Les anxoves a soles o damunt d’una torrada de pa amb tomaca són espectaculars. Un aperitiu que et salva en qualsevol quedada. Jo a vegades n’afig a una salsa com la putanesca. Umami pur. Damunt tenen omega 3, que és antiinflamatori, entre moltes altres coses.

  

PISTATXOS

Em fan tornar boja. Són molt nutritius i un refrigeri perfecte. Reduïxen l’estrés, que no va mai malament, i són antioxidants. A més, són una de les fruites seques que aporten més fibra i energia i amb més baix contingut calòric. Quasi perfectes!

  

TOMACA

En casa sempre n’hi ha, sobretot a l’estiu. A l’hivern en busquem varietats que tinguen sabor, com les cherry o la raf. El truc perquè estiguen ben bones és guardar-les fora de la nevera. En consumim a quilos!

  

LLEGUMS

Els plats de cullera m’encanten perquè són reconfortants, fan sentir la llar. Els llegums són econòmics i alts en proteïnes d’origen vegetal, i això els fa més sostenibles, més nutritius i molt rics en fibres.

Comentaris (0)
Modal Register