Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Gratinat de lluç i gambots

Imagen destacada
gratín de merluza
Body

Ingredients per a 4 persones:

•   500 g filets de lluç (sense pell ni espines)

•   500 g de gambots congelats

•   2 cebes tendres

•   60 g de mantega

•   250 ml de llet

•   90 g de farina

•   2 cullerades d’oli d’oliva verge extra

•   Sal

Bloque 2

ELABORACIÓ

1. Pica el lluç.

2. Pela els gambots i trosseja’ls.

3. Pela la ceba i talla-la a dauets.

4. Estova la ceba en oli d’oliva i mantega calents.

5. Afig el lluç i els gambots i cuina’ls fins que canvien de color.

6. Tira-hi la farina i cuina-ho tot fins que s’haja daurat.

7. Tira-hi la llet i cuina-ho fins que estiga tot ben integrat.

8. Retira-ho del foc i deixa-ho reposar.

Comentaris (0)
Modal Register