Gemma Juan
Els cinc aliments preferits de Gemma Juan quan compra en Consum.

Per la realització d’este reportatge, Gemma Juan i Consum entreguen 500€ a Asociación Castellón Contra el Cáncer.
Gemma Juan (Onda, 1971) és una periodista valenciana coneguda pel seu carisma, entusiasme i versatilitat en els mitjans de comunicació. Al llarg de la seua carrera, amb més de dos dècades de trajectòria, ha treballat en diversos espais, com ara la seua destacada labor en la Ràdio Televisió Valenciana, on s’ha convertit en una de les veus de referència. En l’actualitat conduïx el magazín radiofònic La vesprada d’À Punt al costat de Ximo Rovira.
Ací van els seus “cinc de”:
CAFÉ
Necessite començar el matí amb un bon café, i després repetisc diverses preses. M’agrada l’aroma i que m’embolcalle el seu sabor. I eixe punt d’energia que m’ajuda amb les faenes i el treball. Si l’acompanye d’un trosset de xocolate 82%, ja tinc les piles carregades i amb molt bon humor. A més, el café l’utilitze per a afegir-lo a coques i flams. Em torna boja.
OUS
Mai em falten ous a casa, són un fons d’armari en el rebost. M’agraden de totes maneres, ja que són molt versàtils. Si tens ous a casa, tens solució per a dinar o sopar, a soles o combinats amb verdures, llandes, formatge… Proteïna bona i saborosa.
LLEGUMS
Els llegums són un altre imprescindible de casa, un altre producte que pots combinar de mil maneres. A ma casa, ma mare feia cada deu dies olleta de la Plana amb fesols, i els dijous, arròs al forn amb cigrons. Els seus fills hem heretat el gust per tindre’n i cuinar-los de mil maneres: snacks saludables, ensalades, potatges… Inclús en fem farina!
FRUITA
Som família d’acabar cada menjada amb fruita. Ens apassiona tota. Seguim les de temporada: sempre tenim plàtans i, quan toca, taronges, maduixes, nabius, cireres, meló d’Alger, raïm... Ens encanten a soles, en batut, amb iogurt o macedònia. No ens en pot faltar.
VERDURA
La verdura també la necessitem i ens encanta, però la meua preferida amb diferència i que sempre tinc a casa quan és temporada és la carxofa (D.O. Benicarló). M’ompli de vitamines i d’alegria la prenga al vapor, al forn, bollida, fregida…, en truita, en guisats i especialment en arrossos. A més, són precioses per a tindre-les en un recipient i que adornen un raconet.
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.

