Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Galletes amb trossets de xocolate i farcides de crema d'avellanes

Subtítulo

per Judith Barrera Prieto

Imagen destacada
Galletes amb trossets de xocolate i farcides de
Body

Ingredients:\/strong>\/p>

Per a la crema d’avellanes\/strong>\/p>

  • 100 g d’avellanes torrades i pelades\/li>
  • 100 ml de llet desnatada\/li>
  • 1 o 2 cullerades de cacau en pols\/li>
  • 1 culleradeta d’edulcorant\/li>\/ul>

    Per a les galletes de xocolate\/strong>\/p>

    • 2 ous\/li>
    • 250 g de farina de rebosteria\/li>
    • 150 g de crema d’avellanes\/li>
    • 100 g de sucre\/li>
    • 100 g de mantega\/li>
    • 100 g de trossos de xocolate\/li>
    • 5 g de rent en pols\/li>\/ul>

       \/strong>\/p>

      Preparació:\/strong>\/p>

      Crema d’avellanes\/strong>\/p>

      • Triturem molt bé les avellanes fins que comencen a tindre una textura líquida.\/li>
      • Hi afegim la llet, el cacau i l’edulcorant i ho mesclem bé. Reservem la crema en la nevera.\/li>\/ul>

        Galletes de xocolate\/strong>\/p>

        • Precalfem el forn a 180 ºC .\/li>
        • En un bol, mesclem la mantega i el sucre. Hi afegim els ous i ho batem fins que tinguem una mescla homogènia.\/li>
        • En un altre recipient, mesclem la farina amb el rent i ho ajuntem amb la resta dels ingredients. Mesclem bé la massa i hi afegim els trossets de xocolate.\/li>
        • Donem forma a les galletes posant una culleradeta de crema d’avellanes al centre de cada una. Tanquem la massa deixant la crema a l’interior.\/li>
        • Cuinem les galletes al forn durant 15 minuts i… a disfrutar!\/li>\/ul>


          \/p>

Comentaris (0)
Modal Register