Galletes amb trossets de xocolate i farcides de crema d'avellanes
per Judith Barrera Prieto

Ingredients:\/strong>\/p>
Per a la crema d’avellanes\/strong>\/p>
- 100 g d’avellanes torrades i pelades\/li>
- 100 ml de llet desnatada\/li>
- 1 o 2 cullerades de cacau en pols\/li>
- 1 culleradeta d’edulcorant\/li>\/ul>
Per a les galletes de xocolate\/strong>\/p>
- 2 ous\/li>
- 250 g de farina de rebosteria\/li>
- 150 g de crema d’avellanes\/li>
- 100 g de sucre\/li>
- 100 g de mantega\/li>
- 100 g de trossos de xocolate\/li>
- 5 g de rent en pols\/li>\/ul>
\/strong>\/p>
Preparació:\/strong>\/p>
Crema d’avellanes\/strong>\/p>
- Triturem molt bé les avellanes fins que comencen a tindre una textura líquida.\/li>
- Hi afegim la llet, el cacau i l’edulcorant i ho mesclem bé. Reservem la crema en la nevera.\/li>\/ul>
Galletes de xocolate\/strong>\/p>
- Precalfem el forn a 180 ºC .\/li>
- En un bol, mesclem la mantega i el sucre. Hi afegim els ous i ho batem fins que tinguem una mescla homogènia.\/li>
- En un altre recipient, mesclem la farina amb el rent i ho ajuntem amb la resta dels ingredients. Mesclem bé la massa i hi afegim els trossets de xocolate.\/li>
- Donem forma a les galletes posant una culleradeta de crema d’avellanes al centre de cada una. Tanquem la massa deixant la crema a l’interior.\/li>
- Cuinem les galletes al forn durant 15 minuts i… a disfrutar!\/li>\/ul>
\/p>
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.