Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Farcellets d’espàrrecs silvestres

Imagen destacada
Envoltinos de espárragos trigueros
Body

Ingredients per a 4 persones:

•   1 làmina de pasta fullada

•   1 manoll d’espàrrecs silvestres frescos

•   1 paquet de formatge emmental a tallades

•   Hummus

•   Sèsam

•   Sal

•   Pebre negre

•   Oli d’oliva verge extra

Bloque 2

ELABORACIÓ

 

PER ALS FARCELLETS

1. Talla la làmina de pasta fullada en 8 rectangles, punxa’ls amb una forqueta i reserva’ls.

2. Renta els espàrrecs i talla la part dura del final.

3. Torca els espàrrecs, salpebra’ls i afig-los un poc d’oli d’oliva perquè no s’assequen durant la cocció al forn.

4. Talla les llenques de formatge de la mateixa mida que els rectangles de pasta fullada.

5. Posa una tallada de formatge sobre cada pasta fullada.

6. Col·loca 2 espàrrecs silvestres sobre cada tallada de formatge, embolica’ls i acaba amb un poc de sèsam.

7. Col·loca’ls en una safata de forn i cuina’ls a180 ºC fins que la pasta fullada estiga daurada.

 

PER A L’EMPLATAMENT

1. Estén una capa d’hummus en cada plat.

2. Col·loca 2 farcellets al damunt. 

 

SI VOLS FER TU L’HUMMUS... 

Tritura amb una picadora 400 g de cigrons cuits, un raig d’oli d’oliva, un pessic de sal, una cullerada sopera de tahina de sèsam, llima i un poc d’aigua. 

Comentaris (0)
Modal Register