Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Postres

  • Categoría

    Manhattan de Cardhu amb caramel salat

    Ingredients per a 2 persones:60 ml de whisky Cardhu 30 ml de Martini blanc 50 g de xarop de caramel30 g de sal en escates Cireres en almívarGel a glaçonsElaboració:Posa en un platet la mitat del xarop de caramel i en un altre platet la sal en escates. Mulla la vora de la copa amb el xarop i després en la sal perquè s’hi apeguen les escates.Posa dos glaçons en una coctelera i aboca-hi el whisky, el Martini i la resta de xarop de caramel.Agita-ho bé, servix el còctel i decora’l amb una cirera en almívar. Una copa suau, dolça i elegant.

  • Categoría

    Sangria de cava amb gerds

    Ingredients per a 6 persones:1 botella de cava rosé1 pot de gínger1 pot de Fanta de llima 170 g de gerds 100 g de fruites del bosc congelades 1 poma granny smith Gel a glaçonsElaboració:Trosseja una poma a dauets i reserva-la.Posa tots els ingredients en un pitxer en l’ordre següent: el gel, la poma, les fruites del bosc congelades, el gínger, la Fanta de llima i la mitat dels gerds.Ompli el pitxer amb el cava i remena-ho perquè la sangria es refrede.Posa gel en cada copa, servix la sangria afegint uns toppings de fruita i decora-ho amb la resta dels gerds. Una sangria diferent... per a celebrar amb la teua gent!

  • Categoría

    Panna cotta de taronja i vainilla

    Ingredients per a 4 persones:Per a la panna cotta3 taronges400 ml de nata per a muntar150 g de sucre 20 g d’aroma de vainilla 6 làmines de gelatinaPer a l’espill de taronja3 làmines de gelatina250 ml de suc de taronja acabat d’esprémer Per a decorar4 rodanxes de taronjaMentaElaboració:Per a la panna cotta:Ratlla la pell de les tres taronges i esprem-ne el suc.Submergix les sis làmines de gelatina en aigua freda durant 5 minuts.Calfa la nata, el sucre i la vainilla en un casset. Porta-la a ebullició i retira-la del foc. Incorpora-hi el suc i la ratlladura de les tres taronges.Escorre l’aigua de les làmines de gelatina i afig-les a la mescla de nata calenta, remenant fins que es fonguen.Repartix la mescla en quatre copes i refrigera-les durant 2 hores.Per a l’espill de taronja:Submergix les tres làmines de gelatina en aigua freda durant 5 minuts.Perquè l’espill quede transparent, cola la polpa del suc i posa’l a calfar en un casset.Escorre les làmines de gelatina, afig-les al suc de taronja i remena-les fins que es fonguen.Aboca la mescla de taronja i gelatina sobre la panna cotta freda i refrigera-la unes 2 hores.Per a servir:Decora-ho amb una rodanxa de taronja i unes branquetes de menta.

  • Categoría

    Rotllets d’anís de Nadal

    Encara no has pensat què pots portar el dia de Nadal? Et recomanem que prepares la recepta dels dolços valencians més tradicionals: els rotllets d’anís.

  • Categoría

    Tortada Banoffee

    Recepta de la tortada Banoffee, també coneguda com Banoffee pie Una recepta fàcil i unes postres genials per a sorprendre tot el món.

Modal Register