Categoría
Pit de pollastre farcit de formatge brie i nabius
Ingredients per a 4 persones:4 pits de pollastre certificat sense os i sense pell Oli d’oliva verge extra80 g de nabius deshidratats 150 g de mel 120 ml de suc de taronja 3 g de canella molta 3 g de gingebre molt200 g de formatge brie 60 g de mantegaSal i pebreElaboració:Precalfa el forn a 200 ºC i prepara una safata amb un poc d’oli perquè no s’apegue.Mescla en una paella els nabius, la mel, el suc de taronja, la canella i el gingebre, i cuina-ho a foc mitjà uns 8 minuts fins que es reduïsca.Retira la salsa del foc i repartix-la en dos bols.Afig a un dels bols el formatge brie tallat a daus i sense corfa i mescla-ho bé.Demana al Mestre de Carnisseria que et lleve l’os i la pell dels pits de pollastre i que els faça una butxaca a la llarga per a poder farcir-los amb la mescla de formatge i la salsa de nabius.Posa els pits de pollastre en la safata de forn, salpebra’ls, pinta’ls amb mantega fosa i cuina’ls al forn uns 25 minuts, fins que estiguen daurats.Deixa’ls reposar 5 minuts i servix-los amb la mitat de la salsa de nabius que havies reservat per damunt.



