Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Conchita Martínez

Subtítulo

La ex tenista Conchita Martínez tria els seus cinc productes favorits de Consum

Imagen destacada
Conchita Martínez
Body

Per la realització d'este reportatge Conchita Martínez i Consum entreguen 500 € en aliments a la ONG ACCEM per al seu repartiment entre els més desfavorits.

Conchita Martínez va començar a jugar a tennis a 9 anys. Des que va agafar una raqueta, els èxits van anar succeint-se gràcies al seu talent i a l’amor per l’esport. Durant la seua carrera, va guanyar un campionat de Wimbledon i va ser finalista en dos Gran Slam, a l’Obert d’Austràlia i al Roland Garros. A més, va guanyar tres medalles olímpiques, en tres Jocs Olímpics diferents. Hui, Conchita Martínez és la seleccionadora nacional de tenis a Espanya, tant de la categoria masculina com femenina.

 


 

Ací van els seus "cinc de":

QUINOA

Encara que s’ha posat molt de moda ara, la  quinoa està present en la meua cuina des de fa molts anys. La solc prendre cuita amb verdures o freda amb ensalades. És tan versàtil que en prenc igual a l’estiu  que a l’hivern. A més, m’agrada molt el toc que dóna a qualsevol plat.

 

BRÒQUIL

Esta verdura és una de les meues preferides, perquè a més de quedar bé en moltes de les meues receptes, és de les més saludables i gustoses que podem preparar, ja siga simplement bullida o amb altres ingredients. En ensalades, en la pasta, com a acompanyament de la carn… procure que estiga present en moltes dels meus menjars.

 

 

ANOUS

Tracte de seguir la recomanació de menjar anous diàriament, no solament perquè són sanes, sinó perquè a més m’encanten. El seu contingut en Omega-3 m’ajuda a rebaixar el colesterol, a mantindre el cor sa i també el bon humor. A més, donen un toc únic als meus iogurts i ensalades, i quan comences a menjar-ne ja no pares!

 

 

POLLASTRE

Una font de proteïnes ideal per als meus músculs, també el trie pel seu índex baix de greix, per això el disfrute en moltes receptes gustoses i saludables. Preparar-lo al forn i amb guarnició és una de les meues opcions preferides per als sopars i, a més, m’ix bastant bé!

 

 

MELÓ

Sócuna apassionada de les fruites, m’encanten a tota hora i tracte de seleccionarsempre les de temporada, però el meló és una feblesa… i com que ja estàdisponible també a l’hivern, s’ha convertit en un imprescindible de la meuataula. Fins i tot quan estic de viatge o en algun torneig tracte d’aconseguir-ne.

 

Comentaris (0)
Modal Register