Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Descobrix els beneficis de les fruites tropicals!

Subtítulo

Les fruites tropicals com la pinya, el pomelo o la papaia, són una gran font de vitamina c i són molt digestives. Ja formen part de la nostra dieta

Imagen destacada
Descobrix els beneficis de les fruites tropicals
Body

Estes fruites afavorixen la digestió i són antioxidants i depuratives. Propietats molt beneficioses a l’hivern per a combatre els refredats i els efectes dels excessos de Nadal.


PINYA

PROPIETATS

Al marge del seu sabor, que va des de l’àcid fins al dolç depenent del grau de maduració de la peça, les qualitats principals que té són:


Rica en vitamina C i hidrats de carboni.

Aportació de iode.

Rica en bromelaïna: enzim que facilita la digestió.

Potassi i magnesi.


A LA CUINA

Per la varietat d’orígens en el seu cultiu, podem disposar de pinyes tot l’any. A més de ser “digestiva” després de les menjades, la pinya pot donar un contrapunt dolç acompanyant carns, en salsa o com a guarnició, o servir com a ingredient principal d’unes postres.



POMELO

PROPIETATS

Per la combinació amb llavors d’altres fruites, com la taronja, han anat sorgint moltes varietats de pomelo, però se’n poden distingir dues grans famílies: els blancs, amb la polpa de color groc, i les rosades o roges. Les qualitats principals que tenen són:


• Alt contingut en aigua.

• Ric en vitamina C.

• Conté potassi i magnesi.

• Fibra: principalment en la polpa i la corfa.


A LA CUINA

La millor època per a consumir-ne és entre l’octubre i el març. El sabor àcid del pomelo combina molt bé amb altres fruites o verdures, en sucs, batuts o ensalades. En receptes, és millor combinar-lo amb peixos o mariscos que amb carns, pel seu punt àcid.


PAPAIA

PROPIETATS

Reconeguda fàcilment per la forma ovalada, el color taronja i les llavors de la part central, que també són comestibles, la papaia destaca sobretot pel sabor dolç. Les seues característiques distintives són:


• Rica en vitamina C.

• Alt contingut en aigua.

• Conté vitamina A.

• Potassi.

• Papaïna: proteïna que protegix l’estómac.


A LA CUINA

La millor època de consum de la papaia és de l’octubre al juny. Per la seua dolçor complementa molt bé amb sabors salats.


DEL NOSTRE WEB A LA TAULA

• Capritxos de pinya 

• Llom en salsa de pinya

• Ensalada de llagostins i papaia

• Macedònia de papaia i taronja

• Ensalada de pomelo i carlota

• Ensalada de pomelo i raïm 


Les 7 propietats de les carlotes que no coneixies

Comentaris (0)
Modal Register