Crema freda i saborosa
per Núria D.

Ingredients\/strong>\/p>
- 1 ceba\/li>
- 1 carabasseta\/li>
- 2 o 3 carlotes\/li>
- Un poc de carabassa (opcional)\/li>
- Aigua\/li>
- Llet\/li>
- Pebre\/li>
- Sal\/li>
- Pa\/li>\/ul>
Elaboració \/strong>\/p>
Sofrig una ceba en la paella amb un poc d’oli; quant estiga daurada, tira-hi la verdura neta, pelada i tallada a daus. Daura-la també un poc i tira-hi aigua fins que el líquid cobrisca un dit per damunt de les verdures. Cuina la verdura a foc mitjà fins que estiga blaneta. No tingues pressa i espera que tota la verdura estiga a punt. Després, tritura-la molt bé fins que quede una crema fina. Tira-hi un poc de llet, pebre al gust i corregix-la de sal. Talla un poc de pa a daus i daura’l amb oli ben calent per a afegir-lo a la crema com a crostonets. Servix la crema freda i escapa’t del clàssic gaspatxo.\/p>
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.