Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Crema freda i saborosa

Subtítulo

per Núria D.

Imagen destacada
Crema freda i saborosa
Body

Ingredients\/strong>\/p>

  • 1 ceba\/li>
  • 1 carabasseta\/li>
  • 2 o 3 carlotes\/li>
  • Un poc de carabassa (opcional)\/li>
  • Aigua\/li>
  • Llet\/li>
  • Pebre\/li>
  • Sal\/li>
  • Pa\/li>\/ul>

    Elaboració \/strong>\/p>

    Sofrig una ceba en la paella amb un poc d’oli; quant estiga daurada, tira-hi la verdura neta, pelada i tallada a daus. Daura-la també un poc i tira-hi aigua fins que el líquid cobrisca un dit per damunt de les verdures.  Cuina la verdura a foc mitjà fins que estiga blaneta. No tingues pressa i espera que tota la verdura estiga a punt. Després, tritura-la molt bé fins que quede una crema fina. Tira-hi un poc de llet, pebre al gust i corregix-la de sal. Talla un poc de pa a daus i daura’l amb oli ben calent per a afegir-lo a la crema com a crostonets. Servix la crema freda i escapa’t del clàssic gaspatxo.\/p>

Comentaris (0)
Modal Register