Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Corona de Nadal amb pernil cruixent

Subtítulo

Una amanida lleugera i plena de sabor, on la frescor de l’enciam es combina amb pernil cruixent, tomaca i un toc cremós.

Imagen destacada
Corona de Nadal amb pernil cruixent
Body

Ingredients per a 4 persones:

  • 125 g de tomaques cherry Sugar Drop                
  • 6 cors d’encisam                         
  • 30 g d’anous            
  • 80 g de dauets de pernil                     
  • 70 g de maionesa                
  • 40 ml de llet sencera                         
  • Oli d’oliva verge extra

 

Elaboració:

  1. Posa l’oli en una paella i sofrig el pernil fins que estiga cruixent. Reserva’l en un plat amb paper absorbent.
  2. Partix les tomaques per la mitat i trosseja les anous. 
  3. Renta els cors d’encisam i torca’ls, talla’ls per la mitat i col·loca’ls en una safata redona per a donar forma de corona a l’ensalada.
  4. Per a la salsa, rebaixa la maionesa amb la llet i aboca-la sobre els cors. 
  5. Afig el pernil, les tomaques i les anous i servix-ho immediatament.
Comentaris (0)
Modal Register