Corona de Nadal amb pernil cruixent
Subtítulo
Una amanida lleugera i plena de sabor, on la frescor de l’enciam es combina amb pernil cruixent, tomaca i un toc cremós.
Imagen destacada
Body
Ingredients per a 4 persones:
- 125 g de tomaques cherry Sugar Drop
- 6 cors d’encisam
- 30 g d’anous
- 80 g de dauets de pernil
- 70 g de maionesa
- 40 ml de llet sencera
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Posa l’oli en una paella i sofrig el pernil fins que estiga cruixent. Reserva’l en un plat amb paper absorbent.
- Partix les tomaques per la mitat i trosseja les anous.
- Renta els cors d’encisam i torca’ls, talla’ls per la mitat i col·loca’ls en una safata redona per a donar forma de corona a l’ensalada.
- Per a la salsa, rebaixa la maionesa amb la llet i aboca-la sobre els cors.
- Afig el pernil, les tomaques i les anous i servix-ho immediatament.
Comentaris (0)
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.



