Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Coca de xocolate

Subtítulo

per Raquel Capilla

Imagen destacada
Coca de xocolate
Body

Ingredients\/strong>\/p>

200 g de sucre
150 g de farina
200 g de cacau en pols
200 ml d’oli d’oliva suau
Un iogurt natural amb sucre
3 ous XL
Un sobre de rent químic
Mantega\/p>

Elaboració: \/strong>Precalfem el forn a 190ºC i, mentrestant, anem preparant la massa. Afegim en un bol els ous i el sucre i ho batem amb la batedora fins que quede una mescla homogènia. Després hi afegim el iogurt i l’oli i ho tornem a batre. Quan tinguem la mescla llesta, afegim la farina (prèviament passada pel colador), el rent i el cacau en pols al bol i ho mesclem. Una volta llesta la mescola, greixem un motle, preferiblement redó i de 22 centímetres de diàmetre, amb mantega i l’empolsem amb una miqueta de farina. Aboquem la mescla en el motle i ho introduïm al forn, on haurà d’estar entre 35 i 40 minuts. Una volta llest, ho deixem refredar a temperatura ambient i... a disfrutar! \/p>

Comentaris (0)
Modal Register