Coca de llanda de taronja
per Adela L.

Ingredients\/strong>\/p>
3 ous
250 grams de sucre
250 grams de farina
300 grams de llet
Suc de 3 taronges
70 grams d’oli
Corfa de taronja rallada
4 llimonades de paperet (blau i blanc)\/p>
Preparació\/strong>\/p>
Encenem el forn perquè es calfe mentre preparem la massa. Ratllem la corfa d’una de les taronges (sense arribar a la part blanca, que amarga) i reservem. Batem els ous juntament amb el sucre i afegim l’oli, la llet i el suc de les 3 taronges. A continuació, tamisem la farina amb les llimonades de paperet i ho aboquem amb la ratlladura de la taronja a la massa. Ho mesclem tot amb moviments envolupants, ajudant-nos d’una batedora si volem. Col•loquem el paper de forn sobre el motle i hi aboquem la massa de forma uniforme. Ho empolvorem per damunt amb una mescla de sucre i canella. Finalment, ho fiquem al forn durant 25 minuts aproximadament a 180 °C. Es pot decorar amb rodanxes fines de taronja.\/p>
\/p>
\/p>
\/p>
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.