Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Didalet de crema de carabassa

Vídeo
Body

Ingredients per a 4 persones:

•  400 g de carabassa (daus envasats al buit)

•  1 ceba

•  1/2 porro

•  2 creïlles mitjanes

•  4 gambots

•  1 ou

•  4 cullerades d’oli d’oliva verge extra

•  Pa panko

•  Pebre negre

•  Sal

•  Aigua

Bloque 2

ELABORACIÓ

 

PER A LA CREMA

1. Pela les verdures i talla-les.

2. Salpebra-les.

3. Frig-les amb oli d’oliva.

4. Cobrix-les amb aigua en la mateixa paella i deixa-les bollir fins que estiguen tendres.

5. Tritura-les fins a aconseguir una textura lleugera.

 

PER ALS GAMBOTS

1. Pela’ls i sala’ls al gust.

2. Passa’ls pel pa panko i per l’ou batut.

3. Frig-los tots junts.

 

Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací

Comentaris (0)
Modal Register