Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Cebiche de Corbina 

Subtítulo

El ceviche de corbina és una recepta d'origen peruà. La corbina és un peix blanc molt comú a la Mediterrània. Es cuina de moltes maneres, o es consumix crua en un deliciós ceviche.

Imagen destacada
Cebiche de Corbina 
Body


Els italians en diuen bocca d’oro pel color daurat que té a l’interior branquial i a l’interior de la boca, dos característiques que la fan inconfusible. 


La seua carn és magra i rica en proteïnes d’alt valor biològic, vitamines i minerals i conté àcids grassos Omega 3 i Omega 6. A més, el contingut en sal és reduït i és apta per a persones amb colesterol. Proporciona al voltant de 75-90 kcal per cada 100 grams.


Este tipus de peix ha reaparegut al mercat arran de l’aqüicultura, encara que també es pot trobar a mar obert, tant al mar Mediterrani com a l’oceà Atlàntic.


Pel seu sabor característic i suau, és ideal per a tot tipus de dietes. A més, s’adapta a la perfecció a diferents tipus de cocció: al vapor, al forn, a la planxa, guisada i, fins i tot, com a part principal d’un deliciós cebiche.




Cebiche de corbina 

Ingredients per al Cebiche de corbina (2 persones)

• 600 g de corbina neta i sense espines

• 2 cebes roges

• 4 alls

• 1 vitet

• 1 tassa de suc de llima

• ¼ de tassa de vinagre blanc

• 2 cullerades de coriandre fresc picat

• Sal i pebre al gust


Elaboració del Cebiche

1. Talla la corbina neta en trossos mitjans i col·loca’ls en un bol alt amb el suc de llima, el vinagre, la sal i el pebre, i remena-ho bé. Tapa el bol i guarda’l en la nevera durant 30 minuts, remenant cada 10 minuts amb una cullera de fusta.

2.  Pica els alls i el vitet, talla les cebes en juliana i renta-les amb una miqueta d’aigua.

3.  Quan hagen passat els 30 minuts, trau el bol del frigorífic, afig-li l’all, el vitet, el coriandre picat i finalment les cebes. Mescla-ho tot bé.

4. Si vols que tinga un sabor més concentrat, deixa que es marine durant un parell d’hores. Però si no pots esperar, també estarà llest per a assaborir-ho.


Comentaris (0)
Modal Register