Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Carme Gasull

Subtítulo

Els cinc aliments preferits de Carme Gasull quan compra en Consum

Imagen destacada
Carme Gasull
Body

Arrels Fundació

Per la realització d’este reportatge, Carme Gasull i Consum entreguen 500€ a Arrels Fundació.

 

 

Carme Gasull és periodista i comunicadora especialitzada en alimentació i gastronomia, una labor que compagina en premsa escrita, ràdio i televisió. A més a més, dinamitza, presenta i modera fires, jornades i congressos. Ha participat en la redacció de Nikkei (2019) i Cócteles, coctelería y bartenders (2019), volums de la col·lecció Sàpiens de la Bullipèdia; i és autora de Catalunya al paladar (Cossetània Edicions, 2006) i coautora d’Enganxat (Columna, 2023).

Ací van els seus “cinc de”:

 

pasta

  

PASTA

Bàsica en la dieta mediterrània i en la meua tot l’any, acustume a comprar pasta seca (espaguetis, macarrons, fideus, galets i lletres) i en prepare receptes diverses, més prompte tradicionals, calentes i fredes, de forqueta i de cullera.

 

arroz

  

ARRÒS

Sempre de la Denominació d’Origen Protegida del Delta de l’Ebre (Tarragona) perquè em garantix l’origen, la proximitat i la qualitat en tots els plats. I perquè quan me’l menge evoque el paisatge i els arrossos disfrutats en una zona que m’enamora.

 

obleas

  

PASTA DE PASTISSETS

Durant els mesos d’hivern, solem preparar i sopar pastissets. Ens agrada compartir el procés de mesclar els ingredients, omplir la pasta, tancar-la a consciència, pintar els pastissets amb ou i vigilar com es couen al forn abans d’assaborir-los.

 

leche

  

LACTIS

La llet sencera, la mantega i els iogurts naturals són aliments bàsics en la meua nevera. De matí, imprescindible un café amb llet (o dos) acompanyat de torrades amb mantega i melmelada o iogurt amb fruita fresca o fruita seca.

 

patatas

  

SNACKS

Fer l’aperitiu és un dels nostres plaers familiars del cap de setmana. Ens encanta! Per això, al rebost no ens falten mai les papes clàssiques i amb gust de pernil (confesse que em perden), les olives farcides d’anxova i els cogombrets envinagrats.

Comentaris (0)
Modal Register