Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Canelons de txangurro

Imagen destacada
canelones de changurro
Body

Ingredients per a 4 persones:

•   1 bou de mar (fresc o congelat)

•   1 paquet de plaques de canelons

•   2 cebes tendres (mitjanes)

•   3 tomaques madures

•   1/2 got de vi

•   2 cullera desde farina

•   1 cullerada d’anou moscada

•   500 ml de caldo de peix

•   Oli d’oliva verge extra

•   Sal 

•   Pebre negre

•   Llorer

Bloque 2

ELABORACIÓ

 

PER AL TXANGURRO

1. Posa aigua a bollir amb un grapat de sal i una fulla de llorer.

2. Quan alce el bull, fica-hi el bou de mar i deixa-ho coure durant 15 o 20 minuts quan haja tornat a bollir.

3. Deixa-ho refredar.

4. Una vegada fred, trau tota la carn del bou de mar.

 

PER AL SOFREGIT

1. Ratlla la ceba i la tomaca.

2. Posa en una paella la ceba i la tomaca ratllada amb la carn del bou de mar.

3. Flameja-ho amb el vi blanc.

4. Salpebra-ho al gust i deixa-ho refredar.

 

PER A LA VELOUTÉ

1. Posa en una cassola la ceba, la farina, les espècies i el caldo de peix.

2. Remena-ho a foc lent fins que tot quede ben lligat.

 

PER A L’EMPLATAMENT

1. Ompli els canelons amb la pasta de bou de mar.

2. Col·loca’ls en la safata o en el recipient on els hages de servir.

3. Cobrix-los un poc amb la velouté.

Comentaris (0)
Modal Register