CALAMARS FARCITS
per Maria Ripoll

Ingredients:\/strong>\/p>
8 calamars mitjans
4 o 5 ous bullits
175 g de pernil serrà
5 cebes dolces
5 alls
125 cl de vi blanc
1 fulla de llorer
Grans de pebre negre
Oli d’oliva, sal i farina
8 furgadents\/p>
Preparació:\/strong>\/p>
Netegem els calamars i, una vegada llestos, preparem el farcit. Tallem en trossos molt menuts les potes dels calamars, el pernil serrà i una ceba. Ho sofregim tot en una paella amb un poc d’oli d’oliva i hi afegim els ous trossejats. Farcim els calamars i utilitzem els escuradents per a tancar-los i així evitar que se n’isca el farcit.\/p>
Enfarinem els calamars, els sofregim en una paella i els reservem. En una cassola plana ofeguem amb oli la resta de les cebes trossejades, la fulla de llorer, els grans de pebre negre i els alls. Hi afegim els calamars i el vi blanc. Deixem que es coga entre 5 i 10 minuts aproximadament i a disfrutar!\/p>
\/p>
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.