Brownie de xocolate blanc
per María Robles

Ingredients per a 6 persones:\/strong>\/p>
3 rajoles de xocolate blanc (225 g aprox.)
3 ous
150 g d’anous pelades
150 g de mantega
100 g de sucre
120 g de farina
Un polsim de bicarbonat
Un polsim de sal\/p>
Elaboració:\/strong>\/p>
Precalfem el forn a 180ºC. En un casset, fonem la mantega amb el xocolate blanc i el sucre (ho reservem).\/p>
En un bol, afegim els ous juntament amb la sal, el bicarbonat i la farina, ho mesclem bé i hi anem afegint a poc a poc la mescla que hem preparat i reservat anteriorment (mantega, xocolate i sucre). Hi afegim les anous i ho remenem perquè quede tot ben integrat.\/p>
Untem amb mantega el motle per evitar que se’ns apegue. Hi afegim a poc a poc la nostra mescla fins que quede uniforme.\/p>
Ho fiquem al forn a una temperatura de 180ºC a dalt i a baix durant uns 30 minuts. Ho deixem refredar, ho desmotlem i a gaudir!\/p>
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.