Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Banana split: descobrix la recepta de les postres americanes més conegudes

Subtítulo
Amb el bon oratge abellixen postres fresquetes. Eres amant de la banana? Si és que sí, hui vos portem unes postres especials, la recepta de banana split
Imagen destacada
Banana split: descubre la receta del postre americano más conocido
Body

Esta recepta, d’origen americà, se servia en un recipient allargat i el componia una banana dividida en dos meitats a la llarga (el terme split significa ‘dividir’ en anglés) i tres boles de gelat  (maduixa, vainilla i xocolate); nata muntada; toppings de tota classe com, per exemple, fideus de colors o fideus de xocolate, i una guinda al damunt per a decorar. Hi ha nombroses versions d’este gelat i totes estan delicioses, i encara que la recepta original està boníssima, en Consum te’n proposem una un poc diferent. T’animes a preparar el gelat de banana split amb nosaltres?

 

Ingredients per a preparar banana split

 

Passos que cal seguir per a preparar banana split

  • Talla la banana en dos a la llarga perquè es quede en dos mitats iguals.
  • Col·loca les tres boles de gelat a la llarga de la banana.
  • Afig-li al damunt la nata muntada.
  • Pica les galletes Oreo i repartix-les al llarg de la banana i del gelat.
  • Aboca les boletes de cereal per damunt per a donar-li un toc de color.
  • Col·loca damunt del gelat una barreta de Kit Kat per a decorar.

 

Ingredients per a preparar nata muntada casolana

  • 200 ml nata per a muntar que tinga, almenys, un 35% de matèria grassa (ben freda)
     
  • 75 g de sucre blanc
     
  • Passos que cal seguir per a preparar nata muntada casolana
     
  • Aboca la nata en un bol (recorda que, per a muntar-la, la nata ha d’estar ben freda).
     
  • Usa una batedora de varetes i comença a batre a velocitat mínima fins que comence a agafar forma.
     
  • Una vegada muntada la nata, afig-li el sucre i continua batent fins que el veges ben integrat en la nata i tinga consistència.
     
  • Aboca la nata en una mànega de pastisseria per a decorar com t’agrade.
     
  • Com hem dit adés, estes postres t’inciten a traure la teua vessant més creativa, així que pots utilitzar els toppings i sabors de gelat que més t’agraden. Si t’abellix afegir-li un extra de diversió, des de Consum t’animem a elaborar gelat casolà. T’animes a provar-ho?
Comentaris (0)
Modal Register