Arròs amb espinacs lluïdor
per Lola G.

Ingredients\/strong>\/p>
100 g de cotnes de morro de porc
300 g d’espinacs
4 cullerades rases d’arròs
1 creïlla no massa gran
2 alls
1 tomaqueta madura
Colorant (opcional)
Oli
Sal\/p>
Preparació\/strong>\/p>
La recepta de ma mare era més complicada, però jo l’he simplificada utilitzant ingredients més senzills i el resultat és quasi igual de saborós però més ràpid. Fregim els alls pelats i la tomaca ratllada en una paella amb un poc d’oli. Retirem els alls i posem el sofregit en una cassola amb 1 litre d’aigua calenta. Hi afegim les cotnes, tallant les que siguen molt grans en trossos més menuts. Després, hi afegim els espinacs, la creïlla tallada en làmines com si fora per a truita, la sal i si volem, el colorant. Quan la creïlla estiga cuita, necessitarà al voltant d’uns 8 minuts, hi afegim l’arròs i ho deixem coure a foc moderat entre 15 i 20 minuts. Ho servim i a disfrutar!\/p>
\/p>
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.