Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Mandonguilles de llentilles amb salsa de curri

Imagen destacada
Albóndigas de lentejas con salsa de curry
Body

Ingredients per a 4 persones:  

1 pot de llentilles cuites, 100 g de carlotes, 50 g de ceba, 50 g d’avena, Farina de cigró, 1 llanda de llet de coco, 50 g d’espinacs, Curri, 1 llanda de tomaca triturada

Bloque 2

ELABORACIÓ

1. Tritura en un got batedor la ceba, la carlota, les llentilles escorregudes prèviament, l’avena i tres cullerades de farina de cigró.

2. Amb estamassa, modela les mandonguilles amb les mans

3. Enfarina-les i sofrig-les en una olla durant 5 minuts a foc mitjà/fort.

4. Afig-hi la tomaca i cuina-les 3 minuts més.

5. Incorpora-hi els espinacs, la llet de coco i el curri. Cuina-ho 10 minuts més i emplata-ho.

Comentaris (0)
Modal Register