Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Albergines confitades amb arròs bullit

Subtítulo

per José Luis Calvo

Imagen destacada
Albergines confitades  amb arròs bullit
Body

Ingredients\/strong>\/p>

2 albergines
4 cebes tendres
200 g d’arròs
100 g de pernil serrà
12 tomaques de cirera
1 escarola
2 alls
400 ml d’aigua
oli d’oliva verge
vinagre
sal\/p>

Elaboració\/strong>: Pela les cebes tendres, pica-les i posa-les a calfar en una olla a foc suau fins que estiguen ben daurades. Pica el pernil serrà, afig-lo i ofega’l una mica. Posa-hi després les albergines tallades en daus menuts. Condimenta-ho al gust i cuina-ho durant 10-15 minuts. Pela els alls i posa’ls a daurar en una altra cassola amb una miqueta d’oli. Tira-hi l’arròs, remena’l un parell de voltes i afig-li l’aigua (el doble que d’arròs) i un pessic de sal. Bull-lo durant 18-20 minuts. Unta amb una mica d’oli un bol redó de la mida d’una ració. Posa-hi al fons una capa d’arròs, després una altra amb la mescla d’albergina i pernil serrà i després una altra d’arròs. Pressiona-ho una mica perquè quede compacte i, després, bolca-ho sobre un plat. Neteja les tomaques i l’escarola. Talla’ls en trossos i adoba’ls amb oli, vinagre i sal. Servix-ho com a guarnició. Pots afegir una miqueta de tomaca fregida per damunt de l’albergina per a donar un toc de color al plat.\/p>

Comentaris (0)
Modal Register