Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Rotllo de formatge cruixent

Imagen destacada
Rulo de queso crujiente
Body

Ingredients per a 4 persones:

•   400 g de formatge en crema

•   50 g de pistatxos

•   50 g d’anacards

•   1 magrana

 

ELABORACIÓ

1. Estén el formatge en crema damunt un paper de plàstic i dona-li forma de rotllo.

2. Fica el rotllo al congelador 30 minuts abans de muntar-lo.

3. Pela els anacards i els pistatxos, pica’ls i reserva’ls.

4. Talla la magrana per la mitat per a esgranar-la. Ajuda’t d’uns guants perquè taca molt. Reserva els grans.

5. Col·loca els anacards i els pistatxos en una safata i escampa’ls bé.

6. Trau el rotllo del congelador, lleva’n el paper de plàstic i arrebossa’l amb les fruites seques.

7. Col·loca el rotllo en una font de servir.

8. Acaba afegint els grans de magrana al teu gust. 

Comentaris (0)
Modal Register