Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Search
Shopping Cart
Breadcrumbs

Calamars farcits a la locura marinera

40 min

Necessitem:
12 calamars, que no estiguin trencats
I dent d'all
10 gambes langostineres, ( o ho podeu fer amb gambetes petites pelades
un vaset de vi blanc
3 fulles de llaurel i una rameta de farigola (tomillo) i una miqueta desfeta en herba.
una miqueta julivert i un punyadet de piñons.
una llauna de tomaquet ratllat
Bon oli d'oliva.
Una cacerola, pot ser de fang o una sarten gran.
Farem:
Triturem dues cebes i les dorem a la cacerola/ sartenen una sartén con aceite. Afegim all picat. Quan estigui dorat apartem una cuarta part aprox.pujem el foc i afegim el vi blanc i el llaurel i farigola, tot removen amb cullera de fusta.Després incorporem el tomaquet ratllat . Una vegada fregit i rehogat retirem la cacerola del foc i reservem una part. Així tindrem la nostra salseta.
Couem els ous, i rentem bé els calamars, netejant i mirant de no trencar-los,
els tallem les patetes i les Separamos las patas y las aletas. treiem la boca que hi ha al centre del tentacles.
Rehoguem a part en una sarten petita les pates i aletes. i ens disposem a barrejar-ho tot amb les gambetes a trocets i els ous durs i ho anem introduint amb una cullera petita en cada calamar. Al final a l'obertura del calamar li traspassem un palillo, per a què no s'obri. Rociem els calamars per fora amb farigola herba (trobares en bolsetes en el super o en un herbolari)
Preparem una cacerola amb oli i fiquem els calamars, els anem donant volteta i els dorem, quan estiguin dorats fiquem un gotet o dos d'aigua (al gust si volem la salsa més clara o contundent) i quan faci xup xup 8 minuts, afegim la salseta i ho deixem uns 20 minuts tot, ben tapat a foc lent.(Tenim de mirar, que no s'enganxin, pot ser necessitem tirar una miqueta petita d'aigua)
I per llepar-se els dit.

For 4

12 ud de CALAMARS i GAMBES DE LA Peixateria del Consum

Comentarios (1)
JOSE MANUEL GARCIA 13 minutes ago
Quina bona pinta.... pren nota.
JOSE MANUEL GARCIA Hace 13 min 31 sec
Quina bona pinta.... pren nota.

Recipes similar to Calamars farcits a la locura marinera

Modal Register