Page 2 - Demo
P. 2


                                    459 5 %u20ac 15%u20acABANS:Formatge reserva 12 mesos curaci%u00f3 Garc%u00eda Baquero 200 g (1 kg: 2295 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT 175 1 %u20ac 95%u20acABANS:Crema de formatge Pr%u00e9sident TERRINABrie amb t%u00f2fona 105 g (1 kg: 1667 %u20ac)Semicurat 125 g (1 kg: 14 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT1060 12 %u20ac 50%u20acABANS:Cua de gambot pelatWofco 400 g(1 kg: 2650 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATCanap%u00e8s de tonyina en forma de corona:amb tonyina, maionesa, anet i magrana.Suggeriment de presentaci%u00f3529 5 %u20ac 90%u20acABANS:P%u00e8tals de pernil d%u2019engreix ib%u00e8ric 50% ra%u00e7a ib%u00e8rica Boadas 188080 g (1 kg: 6613 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT
                                
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10